Het gastenverblijf is gelegen in het buitengebied en omgeven door nieuw aangelegde tuinen. Achter op het terrein ligt een jong bos met een kikkerpoel. Er is een houtwal gecreëerd om beschutting te bieden aan een variatie van inheemse flora en fauna. ‘s Morgens kunt u vaak genieten van de reigers aan de rand van de poel en de konijnen die spelen langs de rand van het bos.

Het natuurgebied Het Groene Woud begint op vijftien minuten lopen vanaf het gastenverblijf en is nog volop in ontwikkeling. Zo werd in 2005 een ecoduct gebouwd op de grens tussen Best en Boxtel. Dit ecoduct verbindt de natuurgebieden aan beide zijden van de snelweg (A2) met elkaar tot één groter geheel.

U kunt hier lekker ontspannen. Neem eens de fiets (te huur, prijzen op aanvraag) en ontdek het omliggende gebied door één van de vele uitgezette fietsroutes te volgen. Bijvoorbeeld de Bobbenagel-route die voor een heel stuk de rivier de Dommel volgt en die regelmatig oversteekt.

In de zomer is een duik in het openlucht zwembad van Best de Dolfijn wellicht aantrekkelijk, of kies voor de stranden van het meer van Aqua Best waar ook waterskiën en surfen tot de mogelijkheden behoren.

Vanuit ons gastenverblijf wandelt u in 10 minuten naar de Hoofdstraat in Best. Hier vindt u een rijke keus aan restaurants van Chinees tot snackbar, van chique restaurant tot eetcafé. Ook kent Best een bloeiend café-leven voor jong en oud.

Vanuit Best bent u met de trein in 10 minuten in het mondaine Eindhoven of in 18 minuten in het historische ‘s-Hertogenbosch.